Alles mag er zijn - Angela van Bebber - Tilburg, Noord-Brabant
Alles mag er zijn - Angela van Bebber - Tilburg, Noord-Brabant
Angela van Bebber, Alles mag er zijn

Mijn boek "Alles mag Er Zijn"

Dit boek gaat over de nieuwe fase na mijn geslachtsverandering, een vervolg op 'Eindelijk, ik lééf!' uit 2009. In dit boek vertel ik over mijn levenslessen, ervaringen en ontmoetingen. Ik hoop dat ik jou met mijn visie en ervaring mag inspireren. Ik merkte dat, nadat ik mijn gevoel achterna ging, alles in mijn leven klopt, dat alles met een reden gebeurt.

Passage uit het boek

Het betreft een onderdeel van mijn lezing waarin ik mijn inzichten deel.

"Het eerste en misschien wel belangrijkste inzicht luidt: Niemand doet iets verkeerd.

Ik kan me voorstellen dat deze opmerking veel bij je losmaakt. Dat iets ‘verkeerd’ is wordt ons al als kind meegegeven. Je mag niet dit, niet dat, niet zus of zo. En vooral: ‘Pas op, wat zouden de buren er niet van denken.’ Een opmerking van onze ouders om ons te beschermen. Met de beste bedoelingen.
Deze opmerking heeft zich bij veel mensen dusdanig in hun gedachten vastgezet dat het hen haast heeft verlamd waardoor ze bijna niets durven te ondernemen. De angst regeert om het niet goed te doen, er niet meer bij te horen. Kom daar maar eens van los.
Het is een illusie te denken dat we het elkaar allemaal naar de zin kunnen maken....
lees meer >>

Nieuwsgierig geworden?

In de voorverkoop is het boek te koop voor € 19,95 incl. verzendkosten.
Daarna wordt de prijs € 24,95 incl. verzendkosten.

Krantenartikel Brabants Dagblad + interview boekpresentatie
"Alles mag er zijn"

Hier de link naar het online krantenartikel in het Brabants Dagblad, waarin ook het interview te bekijken is.

Video boekpresentatie
"Alles mag er zijn"

Arianne van den Berg, Drogisterij Mevrouw Ooievaar

Alles mag er zijn. Iedereen mag er zijn en ieders opvattingen mogen er zijn. Dat is wat Angela van Bebber uitdraagt. Angela verbaast mij regelmatig als het gaat over andere mensen. Als vriendin deel ik in vertrouwen situaties met haar die ik lastig vind. Ze kan heel goed luisteren en met mooie woorden reageren. Alle begrip voor mijn proces, alle begrip voor de ander en zijn of haar proces. Soms zelfs een beetje irritant als ik gewoon boos ben en dat eigenlijk nog wil blijven ;-). Maar gelijk heeft ze. Het is zonde van mijn tijd, energie en leven om boos te zijn op iets waar je niets aan kunt veranderen. Je kunt wel veranderen hoe je zelf reageert en waar je op reageert.
 

In haar nieuwste boek Alles Mag Er Zijn beschrijft Angela het vervolg op haar eerste boek. Haar eerste boek vond ik zeer indrukwekkend om te lezen. Het raakte mij diep en heeft mijn inzicht verruimd. Het was goed om te lezen. Intiem, heftig, verdrietig, maar realiteit. Haar strijd met het leven en de dood was intens, is intens. Hoe is het om niet begrepen te worden, niet gezien te worden, jezelf niet te zien of begrijpen?
 

Hoe Angela na haar transformatie van mannelijk naar vrouwelijk lichaam doorging met haar leven en haar strijd, beschrijft ze in dit tweede boek. Nauwgezet. Dat ze alle namen nog weet, alle details! Misschien een beetje veel detail zo hier en daar, maar het zorgt er ook voor dat je aan het denken wordt gezet. Over hoe makkelijk het kan zijn om een stapje hier of daar te zetten. Dat kun jij zelf vast ook wel. Hoeveel moed het daarbij vergt om al die stappen te zetten die Angela zette. Dat kun jij zelf vast ook. Doe het, zet die stappen, ben moedig zoals Angela, want jij bent het ook waard, iedereen is het waard om te zijn wie zij of hij is. Laat je zien, vertel wie je bent, leef!
 

Petje af voor jou Angela. Diep respect en warme waardering voor jou. En dankbaarheid voor onze vriendschap. Je bent in mijn ogen echt een engel, 'an angel', Angela.

Privacy verklaring
Ontwerp en realisatie B-more design