Alles mag er zijn - Angela van Bebber - Tilburg, Noord-Brabant
Alles mag er zijn - Angela van Bebber - Tilburg, Noord-Brabant
Angela van Bebber, Alles mag er zijn
Coach Angela van Bebber, Alles mag er zijn

Persoonlijke coaching

Ben je op zoek naar meer zelfontplooiing?
Wil je je leven graag een nieuwe impuls geven?
Wil je het leven gaan leiden wat echt bij jou past?
Jou echt blij maakt?

Dan wil ik je graag inspireren om die verandering in gang te zetten. Om zo, stapje voor stapje, uiteindelijk van jezelf te houden en te genieten van de dingen om je heen.

Jij bent helemaal goed zoals je bent namelijk

Je mag meer in jezelf geloven
Je mag meer voor jezelf opkomen
Je hoeft je niet voor een ander weg te cijferen
Je hoeft geen angst te hebben voor wat een ander van je vindt
Je doet niets verkeerd

We hebben allemaal onze eigen weg te gaan. De mijne is zeker niet eenvoudig geweest, maar Juist door mijn intense eigen ervaringen als transseksueel ben ik in staat met jou op een heel authentieke wijze van gedachten te wisselen over Jezelf durven zijn.

Handvatten

In persoonlijke gesprekken, bijvoorbeeld tijdens een (bos)wandeling of gewoon thuis, bied ik hulp om jouw eigen grenzen te verleggen. Ik reik handvatten aan waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Uiteindelijk worden veranderingen door jezelf in gang gezet. Soms hoef je alleen maar even wakker geschud te worden. We weten het diep van binnen wel, maar durven het soms niet onder ogen te zien en er dan ook aan te werken. Uiteraard valt vooraf niet te voorspellen hoeveel gesprekken noodzakelijk zijn, maar ik streef ernaar om dit aantal tot een minimum te beperken.

neem met mij contact op

offerte aanvragen boek kopen
"Het krachtige van haar verhaal is dat de boodschap vooral draait om jezelf durven en mogen zijn."

Megan van den Oever, eigenaresse van Meganmedia

Ik heb afgelopen vrijdag een hele bijzondere sessie met Angela mogen ervaren. Zij heeft mij tijdens dit gesprek een prachtige boodschap meegegeven: ik er mag zijn zoals ik ben en, heel belangrijk voor me, hoef me niet zoveel aan te trekken wat anderen van mij vinden. Het schilderij dat ze speciaal voor mij (!!) heeft gemaakt geef ik een mooi plekje, iedere keer als ik hiernaar kijk word ik herinnerd aan ons fijne gesprek en weet ik dat ik in mijzelf mag geloven. Bedankt lieve Angela, ik heb heel veel respect voor je.

Privacy verklaring
Ontwerp en realisatie B-more design