Alles mag er zijn - Angela van Bebber - Tilburg, Noord-Brabant
Alles mag er zijn - Angela van Bebber - Tilburg, Noord-Brabant
Angela van Bebber, Alles mag er zijn

Moving Stories

Sinds eind vorig jaar ben ik betrokken bij 'Moving Stories', opgezet door Dominique Steinebach en Jon in Barcelona aan universiteit Esade. Esade (Escola Superior d'Administració i Direcció d'Empreses) is a prestigious international private educational institution based in Barcelona, Spain. Dit evenement is afgeleid van Living Library wat al vele jaren bekend staat om de bijzondere verhalen die worden gedeeld.

In april was de derde keer en het was opnieuw een groot succes. Iedere keer zijn er meer mensen die hun verhaal willen (durven) delen en hiermee ook levenslessen uitdragen. En er waren ook weer meer studenten die onze verhalen wilden ervaren. Laten we niet vergeten dat we hierdoor de mogelijkheid hebben om meer mensen te leren kennen waardoor we ook meer en meer een hechte gemeenschap vormen.

Recensie via Whatsapp

In de evaluatie met ons werd verteld hoe enthousiast de studenten spraken over hun ervaringen die ze met ons hadden beleefd. Dominique kreeg een heel speciale reactie op het gesprek met mij en ze deelde dit via whatsapp met mij. Hierbij het spraakbericht van iets meer dan een minuut:

Ik werd er even stil van. Dit had ik niet verwacht. Wel fijn dat ze dit heeft gedeeld, want ik hoef nu niet meer uit te leggen wat ik losmaak.

meer informatie

Hier nog enkele algemene reacties op de verhalen van 34 personen:

"The session helped us tot take a step back and reflect upon our lives from a different angle."
 

"From the conversation I learnt that people have different perspectives and we often judge others based on our own benchmarks."
 

"We all have moving stories. It really humanizes people and moving forward I would like to approach everyone with openness and as a person rather than a boss, subordinate etc."
 

"This class couldn't be better. I wish that it started in the 1st term."
 

"I think this is the first step to bring about change and move towards an unbias world."

Privacy verklaring
Ontwerp en realisatie B-more design