Alles mag er zijn - Angela van Bebber - Tilburg, Noord-Brabant
Alles mag er zijn - Angela van Bebber - Tilburg, Noord-Brabant
Angela van Bebber, Alles mag er zijn
Toen Louis, nu Angela van Bebber, Alles mag er zijn

Over mij, Angela van Bebber

Even voorstellen: ik ben Angela van Bebber. Inmiddels een zelfverzekerde vrouw die krachtig in het leven staat. Dat was echter niet altijd zo. Geboren in 1952 als man is het leven voor mij tot mei 2003 bijzonder zwaar geweest. Al die jaren heb ik mijn gevoel niet kwijt gekund. Heb ik verkeerd in een wereld waarin ik me nooit thuis heb gevoeld.

Verandering

Uiteindelijk heb ik me aan die moeilijke tijd kunnen ontworstelen en inmiddels leef ik sinds mei 2003 als vrouw. In dat jaar ben ik naar het VU gegaan en heb daar in 2006 de geslachtsveranderende operatie ondergaan. Het was geen gemakkelijke tijd, maar zowel het veranderings- als het verwerkingsproces hebben mij heel veel levenslessen en mooie ervaringen opgeleverd. Iets dat ik graag met jullie deel.

Mijn missie

Zo is mijn missie ontstaan, het uitdragen van die lessen en ervaringen om mensen bewuster te maken van hun eigen mogelijkheden en de daarvoor benodigde stappen te zetten. Ik vind het heerlijk om door middel van lezingen, voorlichting op scholen en individuele begeleiding anderen te mogen helpen hun eigen weg te leren gaan. Wil je meer weten, laat het me weten. Dan maken we een afspraak.

Mijn boeken

Over het proces van verandering heb ik een boek geschreven: ‘Eindelijk, ik leef’. Ondertussen is ook boek twee 'Alles mag er zijn' te bestellen. Hierin beschrijf ik mijn levenslessen, ervaringen en ontmoetingen van de afgelopen jaren.

offerte aanvragen boek kopen

Vroeger heette ik Louis

Privacy verklaring
Ontwerp en realisatie B-more design