Alles mag er zijn - Angela van Bebber - Tilburg, Noord-Brabant
Alles mag er zijn - Angela van Bebber - Tilburg, Noord-Brabant
Angela van Bebber, Alles mag er zijn
Spreekster Angela van Bebber, Alles mag er zijn

Spreekster Angela van Bebber

Angela is heel gedreven om mensen te helpen zich bewuster te worden van zichzelf zodat ze stappen durven te zetten en gaan doen waar ze nu echt blij van worden waarbij ze geen angst meer hebben voor wat een ander van hen vindt.

In een lezing gaat zij hier nader op in waarbij zij vertelt over:

  • haar transitie van man naar vrouw
  • lessen die ze ervan heeft geleerd
  • inzichten die zij heeft ontvangen
  • loslaten van belemmerende gedachten
  • openstellen voor wat er op je pad komt

Zelf zegt ze dat haar transseksuele achtergrond slechts de kapstok vormt waar alles aanhangt. Hierbij kan dan worden gedacht aan onderwerpen als respect, verdraagzaamheid, jezelf durven zijn, geen angst hebben voor de mening van een ander. Het zijn vooral deze onderwerpen die aan bod komen in een lezing. Ze ziet het als haar missie om mensen bewuster te maken van zaken waar ze nog niet zoveel, of helemaal niet, bij stil staan. Zodat ze inderdaad veel gemakkelijker in het leven kunnen gaan staan.

offerte aanvragen boek kopen
"De manier waarop ze het vertelt, in alle eerlijkheid en altijd met een glimlach zorgt voor een veilige en open sfeer die juist nodig is om een goede dialoog op gang te krijgen."

Drs. Monique Stadler, therapeut bij SamenCommuniceren

Een indrukwekkende speech over haar transformatie van man naar vrouw. Ik vond het bijzonder inspirerend. Geweldig hoe Angela het begrip verdraagzaamheid in het dagelijkse leven weet te demonstreren.
Lees meer

Charlotte Gaasterland, PhD-candidate bij AMC

Zij heeft verteld over transgenders, transseksualiteit en plastische chirurgie. De lezing vond plaats in het AMC, en was een groot succes! De zaal was uitverkocht, en het verhaal van Angela was zeer inspirerend.
Lees meer

Privacy verklaring
Ontwerp en realisatie B-more design