Alles mag er zijn - Angela van Bebber - Tilburg, Noord-Brabant
Alles mag er zijn - Angela van Bebber - Tilburg, Noord-Brabant
Angela van Bebber, Alles mag er zijn

Wat anderen zeggen over mij

Naar aanleiding van de lezingen

Loek Knippels, sociaal-pedagoog/directeur van de Loek Knippels Academie, therapeut en schrijver

Jij hebt hen bemoedigd, aangemoedigd en uitgedaagd vanuit jouw kerngedachte "Alles mag er zijn!" En dat hebben we echt die avond mogen ervaren. Grandioos, kwetsbaar en zelfonthullend wat anderen uitdaagden om ook dieper naar zichzelf te kijken.
lees meer >>

Docente maatschappijleer Dr. Mollercollege Waalwijk

Zeer de moeite waard, geschikt voor iedereen en toepasbaar bij veel verschillende thema's. Onze school gaat dit volgend jaar zeker weer doen, en dan voor een grotere groep leerlingen want met deze boodschap wil ik alle leerlingen wel naar huis sturen!
lees meer >>

René Peters, wethouder gemeente Oss, n.a.v. lezing voor de herensociëteit uit Oss en omgeving

Maar wat heb jij veel losgemaakt. Enkele citaten: "Wat een stoer wijf is dat." "Dit was de beste spreker die we ooit hebben gehad." "Er kwamen zelfs persoonlijke verhalen los." "Deze spreker was een schot in de roos."
lees meer >>

Over de spreekster

Megan van den Oever, eigenaresse van MEGANMEDIA

Zij heeft mij tijdens dit gesprek een prachtige boodschap meegegeven: ik er mag zijn zoals ik ben en, heel belangrijk voor me, hoef me niet zoveel aan te trekken wat anderen van mij vinden.
lees meer >>

Monique Stadler, auteur gratis Ebook
"Het echte geheim van een toprelatie en 5 manieren om het te ontrafelen" op samencommuniceren.nl

Een indrukwekkende speech over haar transformatie van man naar vrouw. Ik vond het bijzonder inspirerend. Geweldig hoe Angela het begrip verdraagzaamheid in het dagelijkse leven weet te demonstreren.
lees meer >>

Charlotte Gaasterland, PhD-candidate bij AMC

Zij heeft verteld over transgenders, transseksualiteit en plastische chirurgie. De lezing vond plaats in het AMC, en was een groot succes! De zaal was uitverkocht, en het verhaal van Angela was zeer inspirerend.
lees meer >>

Naar aanleiding van voorlichting op school

Docenten maatschappijleer Fenneke en Daniëlle, rsg de Borgen, locatie Leek

Ze treedt de klas heel open en vriendelijk tegemoet. Dat maakte dat leerlingen zich op hun gemak voelden en dat ze het gevoel hadden haar alle vragen te kunnen stellen.
Dat vinden wij belangrijk.
lees meer >>

Amber, leerling ROC Zorg en Welzijn

Ik moet zeggen dat ik me op me gemak voelde in de klas. Het was allemaal prima. Het verhaal van Angela heeft me geïnspireerd om naar je eigen gevoel te durven gaan, om voor jezelf te kiezen.
lees meer >>

Huub van Caam, Vitalis College Breda

Je verhaal was ronduit inspirerend. Vooral de manier waarop je vanuit je introductie op een treffende en zeer toegankelijke wijze jongeren meeneemt in je verhaal. Het verhaal van de transgender.
lees meer >>

Valerie, VWO6, Dr. Mollercollege Waalwijk

Heel openlijk vertelde ze ons haar levensverhaal. Ik vond het erg knap dat zij hier zo openlijk over kon vertellen, op een luchtige manier. Wat mij vooral heel erg aansprak was het feit dat ze zo ontzettend goed in het leven stond.
lees meer >>

Docente maatschappijleer, Dr. Mollercollege Waalwijk

Een gastles die voorbij vliegt, die aanzet tot denken, inspireert tot open handelen en verder kijken dan je neus lang is. Zeer de moeite waard, geschikt voor iedereen en toepasbaar bij veel verschillende thema's.
lees meer >>

Naar aanleiding van coaching

Megan van den Oever, eigenaresse van Meganmedia

Ik heb afgelopen vrijdag een hele bijzondere sessie met Angela mogen ervaren. Zij heeft mij tijdens dit gesprek een prachtige boodschap meegegeven: ik er mag zijn zoals ik ben en, heel belangrijk voor me, hoef me niet zoveel aan te trekken wat anderen van mij vinden. Het schilderij dat ze speciaal voor mij (!!) heeft gemaakt geef ik een mooi plekje, iedere keer als ik hiernaar kijk word ik herinnerd aan ons fijne gesprek en weet ik dat ik in mijzelf mag geloven. Bedankt lieve Angela, ik heb heel veel respect voor je.

Privacy verklaring Ontwerp en realisatie B-more design